جزئیاتی جدید از مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره کسب‌وکار‌های اینترنتی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند
سرخط خبرها

ویدئو | تست مقاومت گلکسی زدفولد ۵ دربرابر آتش، خم‌شدن و گرد و غبار

  • کد خبر: ۱۷۸۶۱۶
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۹
ویدئو | تست مقاومت گلکسی زدفولد ۵ دربرابر آتش، خم‌شدن و گرد و غبار
گلکسی زدفولد ۵ در تست خم‌شدن، خط وخش و شعله‌ی آتش چه عملکردی از خود نشان می‌دهد؟

به گزارش شهرآرانیوز - وقتی گوشی هوشمند جدیدی روانه‌ی بازار می‌شود، آزمایش‌های مختلفی مثل خم‌شدن، نفوذ گرد و غبار، خط‌وخش و موارد دیگر روی آن‌ها انجام می‌شود. اکنون با عرضه‌ی گلکسی زدفولد ۵ سامسونگ، کانال یوتیوب JerryRigEverything آزمایش‌های خود را برای سنجش مقاومت این گوشی تاشو انجام داده که تماشای آن جذاب است.

زک در ویدیوی خود، ابتدا گلکسی زدفولد ۵ را از نظر مقاومت دربرابر خط و خش مورد آزمایش قرار می‌دهد. او برچسبی با شماره ۲ تا ۱۰ روی نمایشگر تاشو این گوشی می‌چسباند و سپس با ابزار‌هایی که سختی آن‌ها از ۲ تا ۱۰ است، سعی می‌کند روی سطح صفحه نمایش خراش ایجاد کند. از آنجا که نمایشگر‌های تاشو امروزی از جنس پلاستیک هستند، با ابزار شماره ۲ و ۳ و حتی ناخن، خراش برمی‌دارند و این موضوع درمورد زدفولد ۵ هم صدق می‌کند.

البته نمایشگر بیرونی گلکسی زدفولد ۵ از جنس شیشه است و مثل صفحه نمایش سایر گوشی‌های استاندارد، با ابزار شماره ۶ خراش برمی‌دارد و خطوط عمیق‌تر با ابزار شماره ۷ روی آن اعمال می‌شود. قاب این گوشی تاشو نیز فلزی است و با تیزبُر خراش برمی‌دارد؛ در آزمایش زک، حسگر اثرانگشت یکپارچه‌شده با دکمه‌ی پاور پس‌از اعمال خراش‌های زیاد، همیشه به‌درستی کار نمی‌کند و برخی مواقع باید چندبار انگشت خود را روی آن قرار دهید تا عملیات احراز هویت بیومتریک انجام شود.

سه دوربین پشتی گلکسی Z Fold ۵ با شیشه محافظت می‌شوند و بنابراین مقاومت آن‌ها در برابر خط و خش مثل نمایشگر بیرونی این گوشی است.

زک با فشار آوردن به سمت مخالف جهت تاشدن گلکسی زدفولد ۵، لولای جدید این دستگاه را آزمایش می‌کند. اگرچه اکثر گوشی‌های تاشو امروزی در این مرحله با مشکل مواجه می‌شوند، اما ظاهراً مهندسان غول فناوری کره‌ی جنوبی راهکار مقاومی برای لولای زدفولد ۵ ارائه داده‌اند و حتی با اعمال فشار زیاد، مشکلی برای آن ایجاد نمی‌شود.

در تست شعله‌ی آتش، نمایشگر داخلی گلکسی زدفولد ۵ پس‌از حدود ۱۰ ثانیه ذوب می‌شود و البته نمایشگر بیرونی به‌دلیل برخورداری از لایه‌ی شیشه‌ای، مقاومت بسیار بالاتری دارد و پس‌از تحمل گرمای شعله‌ی فندک، بدون مشکل کار می‌کند.

زک در ویدیو خود مقدار قابل‌توجهی خاک را روی سطح نمایشگر و درز لولای گلکسی زدفولد ۵ می‌ریزد، اما این‌کار هیچ مشکلی برای دستگاه ایجاد نمی‌کند. با توجه به اینکه پیکسل فولد و ریزر ۴۰ اولترا از آزمایش‌های مشابه جان سالم به‌در نبردند، نتایج این تست‌ها روی گلکسی زدفولد ۵ نشان از مقاومت بسیار بالاتر این گوشی تاشو دارد.

منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->